slide show

Dag 29 och 30

Nu missade jag ju att göra de två sissta inläggen om 30-dagarsutmaningen. Jag har inte haft så bra internet och dessutom måste jag lägga ned typ all min vakna tid åt att plugga till ett SO prov som jag har på Torsdag! Detta prov är avgörande för mina betyg i Geografi denna termin så jag vill kunna prestera bra och så...
Hoppas ni inte har blivigt allt för ledsna! Jag har ju faktiskt ändå skrivigt inlägg typ varje dag i en månad nu vilket är rekord för mig eftersom jag aldrig brukar ha någonting att skriva om! Jag har också lite fuderingar som jag har gått och tänkt på en hel del. Hur ofta ska jag lägga in för alltid på bloggen? Ska jag göra detta till en sims 3, irl och teckna blogg istället för bara sims 3? Hur kommer det gå på SO provet? Vad kommer jag få för betyg på bild provet? Ska jag göra en halloween design till bloggen??
Det är några saker som har hindrat mig från att blogga! Nu kommer i varje fall dubbelt med de två sissta 30 dagars utmanings inläggen.

Dag 29. Finns det någon egenskap du aldrig har använt? Varför har du aldrig använt den?
Det finns faktiskt inte en enda egenskap jag inte har använt på sims 3 o jag tänker efter! Jag använder ju så klart alla olika mycket men jag har testat på alla egenskaper som jag har till mitt sims. Den jag använder minst är nog dock denna egenskapen: 
Festprisse.
Den är väl rolig men det är ingen som jag använder mycket alls. Jag tycker inte att den roligaste delen av sims är att gå ut och festa i skyskraporna, gå in på de mest exklusiva barerna och komma på de häftigaste festerna!!
jag anser att det finns mycket mer än bara fest på sims 3. Det är roligt att utforska alla städer. Komma på deras hemmligheter, resa, lära sig färdigheter, vara övernaturlig, utforska de livslånga belöningarna och uppfylla drömmar, önskningar och livslånga önskningar!
Jag är ingen ''fest person'' direkt!

Dag 30. Vilken NPC är din favorit?
(Innan jag börjar med detta inlägg bör jag berätta för er vad NPC står för. NPC = Non-playable characters på svenska betyder det alltså: Ej spelbara karaktärer. Några exempel på dessa är: Benhilda, Polis, Barnvakt, Adoption männsikor, Mixologer mm.)
Jaa... Min favorit är nooooooog...... Hmmmm......
Jag vet inte. Det är nog Benhilda eller Barnvakter. Benhilda för att då slipper man plocka undan saker och sånt och dessutom kräver inte hon någon betalning! Barnvakt för att då kan man åka någonstans utan att ta med barnen hela tiden!

Detta var det avslutande inlägget på 30-dagars utmaningen! Hoppas ni tyckte attd et var roligt att läsa om detta! För att göra inlägget lite roligare så kanske jag hittar någon liten bild?
Det blev på hus jag har gjort. Jag kanske tänker göra typ en video eller ngt när jag gör ett hus... Vi får se. Den sissta bilden blev lite fail för jag var inte klar med möblerna och man ser rutor och sådär men det är ett hus i varje fall! :) jag tror jag ska ta lite bilder på det huset och visa det för det är ganska snyggt faktiskt. Det finns ett skiiiiiit stort akvarium och lite annat smått och gott! Det är nästan typ som ett test hus men jag blev nöjd med det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0