slide show

Sry igen!!!

Jag vet att jag är en riktig svikare men jag har gjort en sims 3 video till er som jag har lagt upp på youtube!
Detta tog tid så jag har inte hunnit blogga ennu, den här videon handlar om hur man blir en mumie på enklaste sätt! Jag planerar att någon hälg eller vardag göra en film där jag visar hur man kan göra egna vattenfall på sims 3! Aja nu kommer videon:

Hoppas detta hjälper er! Som sagt var ska jag lite senare göra en video där jag visar hur man gör vattenfall men det får bli ett lite senare projekt. Nu ska ni få se lite bilder från ett hus som jag blev ganska nöjd med:
husets framsida
mitt första vattenfall någonsin på sims 3 som står bredvid huset!
poolen
föräldrarnas sovrum
som ett litet vardagsrum med brasa
köket
ett av dom fyra badrummen :D
matbord
en tonårings sovrum
ett litet utomhuskök på ballkongen
en bar och ett ställe där dom kan sitta och äta på ballkongen.
Det var allt ni får för idag! Nu ska jag nog spela lite mer sims och leta reda på en enhörning åt min familj! Det kan jag ju också göra en video om! Nu har jag alltså två videos att göra, en där jag visar hur man gör ett vattenfall och en där jag visar hur man får en enhörning! Aja, hejdå så länge!
Tills vi ses igen: Play with life!! :)

GUUUUD AZZZZZZZÅÅÅÅÅÅ NI MÅSTE FÖRLÅTA MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azzå gud! Ni måste verkligenförlåta mig!
Gud vad jag känner mig dum!
Jag har inte bloggat på typ 10 dagar!!!!!!!!!
Jag tänkte att nu e det dags för mig att blogga mer! För att ni ska förlåta mig så ger jag er en fuskkod!
testingcheatsenabled true
med den kan man dra upp simmarnas behov, man kan teleportera dom (det är som att gå men det går mycket snabbare) och man kan dra upp så att man e bästis med en sim!
Det finns andra grejer man kan göra också men det e så komplicerat att förklara så ni får vell utforksa lite själva helt enkelt! ;)
Tjao!
(Hoppas att det blir fler inlägg idag men man vet ju aldrig med mig! Men jag lovar er att försöka blogga mera.)
Tills vi ses igen:
Play with life!! :)

Tjena sry va hmmm...????

Tjenare! Ursäkta rubriken men jag lixom kom inte få ngn rubrik men tjena står för hej som ni fattar, sry för ledsen för ni fåringa bilder idag, va för att jag inte visste vad jag skulle skriva och hmmmm...??? för att jag inte fattade vad jag tänkte på! :D
Aja, nu ska jag raddera lite gammla onödiga bilder från min dator och sen kanske gå in på msp och titta lite på om jag kan ladda ner några fler snygga saker till sims 3! (Kom i håg ladda inte ner några mods för då kan ni förstöra hela erat sims.)
Hej då, ah det så bra, tills vi ses: Play with life!! :D
Hejdå hörrni!!! ;)

Lady Gaga

Tjena jag har gjort Lady Gaga på sims! Först så får ni se en riktig bild på henne och sen två tre bilder på min sims verision! (Obs detta är min första sims 3 kändis så ni får lixom inte bli irriterade om den inte är så bra!)
Här kommer den:
Lady Gaga på riktigt!
3 bilder på henne när jag gjort henne i sims 3! Hon blev kanske inte så bra men aja ni får nöja er med det idag! Imorgon kanske jag gör en till!! :)

Bilder!!!!!

Här kommer några små bilder! (p.s. jag gjorde en ängel-familj.) :
Jag vet ganska få bilder men jag planerar att försöka göra simmar som ser ut som kändisar som tex. Rihanna, Lady Gaga, eller ngt sånt! Om ni vill att jag ska göra ngn speciel person så får ni länka till den bilden på google och skriva vem det är i en kommentar eller mail på msp!
Hejså!!! :D

Tjenare!!!!!!

Hejsan och sry!! Jag har inte gjort inlägg på typ tio år eller ngt!
Jag vet att det inte är bilder i detta inlägg men här sitter en stressad Emmis och skriver så det ryker om tangenterna!!
I måndags skulle ni ha fått bilder men då hann jag knappt bli klar med huset på sims 3 så då tänkte jag att kag tar det på onsdag men på onsdan gick jag hem till en kompis och sen när jag kom hem åt vi och sen tvättade jag håret och sen gjorde jag min läxa!!!! BUHUHUHUHUHUUUUUUUUUU!!!!!
Jag är en hemsk bloggmänniska. Och i måndags så hade jag tänkt att ladda ner lite mods till sims 3 så jag gick in på en annan sims 3 blogg för att se vilken hemsida man kunde använda. Då skrev den här tjejen i ett inlägg att det inte  är smart att ladda ner mods för tillfället för hela simset kan sluta att fungera! :O
Jag blev typ helt jätterädd för jag äääääääääääälskar verkligen sims 3 och jag höll precis på att ladda ner ett mod så jag tryckte på avbryt med en gång och tur det för den hade laddats ned till 93%
Aja nu ska jag spela sims 3 eller ngt och ni får hålla tummarna för att jag inte glömmer bort att lägga upp lite bilder till er senare ikväll!
Puss puss från Emmisen!
Hejdå!!!!!!! :D

RSS 2.0