slide show

SNABBIS!!

hej hej, en snabbis här idag. En väldigt snabb snabbis.
Jag ville bara skriva att jag tror ni får en till historia. Jag vet inte riktigt vad den ska heta men det löser jag sedan...
Tror ni det blir bra med två stycken?
Hoppas vi ses snart igen, nu måste jag sticka. Ha re bra.

Varför varför varför?

Varför har jag blivigt dålig på att blogga? Jo här har ni svaren:
Jag håller på väldigt mycket med min historia.
Jag håller på att fixa för en annan historia som jag kanske ska ha här på bloggen.
Jag tecknar mycket.
Jag har börjat rensa ur min garderob.
Jag har dans.
Mycket läxor.
Jag är med mina kompisar.
Det finns många andra annledningar också. Jag har varit inaktiv idag och jag vet att jag inte kan skylla det på någon eller något. Det ör mitt fel och jag måste bli bättre på att hålla bloggen igång. Vad tycker ni? Låter det bra med en ny historia? Jag kommer ha kvar den gamla också men man kan ju ha två stycken på en gång.
Jag kommer inte göra någon höstdesign. Däremot kommer jag att göra en vinter design när jag har fått mitt sims 3 Årstider. Det ska bli skit kul att utforska det. Jag kommer nog ha lite mer att skriva om då också. Det kommer nog handla mycket om årstider när jag får det. Det kommer ju vara mycket annat också såklart.
Idag har jag näst intill gjort klart en till del av för alltid.... Jag ska bara redigera bilderna och sånt så kommer den snart. Kanske på fredag? Jag kommer inte ha mycket tid på onsdag så det blir nog så.
Aja, ni kanske vill ha någon ful eller fin bild innan jag avslutar? Jag har ju tagit nya bilder och så idag när jag spelade men jag orkade inte hålla på och fixa med dom. Jag är väldigt trött. Jag tror det beror på min förkylning. Jag målade föresten mina naglar igår. Dom blev inte lika bra som dom på videon...
Föresten, jag hittade min gamla header. Vilken skilnad va? Vilken tycker ni mest om?:
Den gamla:
Den nya:
Jag hittade också den som jag egentligen skulle haft nu men det blev den över den här texten istället. Här kommer den i varje fall:
Vilken tycker ni är finast? Berätta gärna det för mig, ni kan skriva såhär tex.
Guld: Den du har nu.
Silver: Den du hade förut.
Brons: Den du skulle haft nu egentligen.
Jag vill gärna veta. Ha re bra tills vi ses igen.

Naglar!!

Hej hej allesammans. Jag gjorde nyss ett inlägg med del 2 av för alltid... (Länk till den här: Del 2 )
Nu gör jag ett inlägg som inte har ngt med sims 3 att göra. Det ör faktiskt mitt typ första inlägg om mig själv irl. Jag vet inte om jag kommer fortsätta med det men ett inlägg lite då och då kanske det blir om det...
Jag ska om ett tag åka och köpa lite saker. Det blir nog mest nagelack och en liten liten pensel... Jag ska nämligen göra höst naglar hade jag tänkt. Jag hittade en video på youtube med jättefina tycker jag och jag har ett gult nagelack ochjag tror att jag har ett svart. Den typ röda färgen vet jag inte men jag antar att det borde gå bra med ett billigt från dep end om jag inte har ett hemma.
Här kommer videon:
 
Blev riktigt sugen på halloween och sånt när jag såg videon. Jag brukar aldrig hålla på med mina naglar så jag tänkte att jag kan ju börja!?
Aja, det var allt jag ville säga. Ha re bra...

För alltid... Del 2

Efter typ skit lång tid så får ni äntligen del 2.... Jag rekomenderar dock att läsa första delen först....
Länkar till delar innan: Del 1
Nu kör vi...
 

Aleah: A

Jessie: J

Felipe (Jessies ’’pojkvän’’): F

Spot: S (När Spot pratar låter det som när hundar skäller för alla förutom Aleah.)

Kursiverade ord/meningar med bokstaven som representerar karaktären är tankar som den tänker.


Aleah vaknade i parken. På samma ställe och samma bänk som hon hade somnat på. Hon sätter sig upp och tittar sig omkring.

 Spot bråkar med en äldre farbror en bit bort.

. Aleah ler för sig själv. Hennes liv är inte ett liv man suktar efter men Spot kan alltid få henne på bra humör. Hon känner hur magen kurrar och tänker att hon skulle göra nästan vad som helst för att få lite mat till sig själv och Spot.

A: Vad ska man hitta på idag då?  Jag kanske skulle ta och faktiskt försöka få tag i lite mat istället för att bara sitta och drömma.

 Hon reser sig upp och går fram till Spot. Hon skäller lite på honom så att mannen ska bli nöjd. 

Säger förlåt till honom och går därifrån med Spot vid sin sida.

A: Idag måste vi försöka hitta lite mat Spot.
S: Ja! Jag är super hungrig. Har du skaffat fram pengar Aleah?
A: Nej Spot. Jag har inga pengar.
S: Du borde sälja ditt halsband. Det är säkert värt mycket.
Annars borde du skaffa ett jobb.
A: Spot, du vet att jag inte vill sälja mitt halsband. Det är det enda jag har kvar från mamma.
S: Men skaffa ett jobb då. Vem som helst kan ju få ett jobb.
A: Jag har försökt Spot. Jag lyckas inte ens få jobb på Bokhandeln eller Matbutiken.
S: Okej då. Hur ska vi få mat idag då?

Aleah berättade för Spot exakt vad dom skulle göra. Planen var att palla frukt och grönsaker från någons trädgård. Vems visste dom inte.

Medans hos Jessie i herrgården:

Jessie var en kvinna med stil. Hon gick aldrig runt i billiga kläder och hon hade alltid dom nyaste trenderna. Jessie hade pengar och det visste hon om. Hennes föräldrar hade lämnat efter sig en herrgård och en stor förmögenhet till sina två döttrar. Aleah och Jessie. Jessie och hennes nuvarande fästman hade kastat ut Aleah och hennes byracka Spot redan från första början och nu hade Jessie tagigt över allting och inte givit bort en enda slant varken till välgörenhet eller sin syster.

Jessie reste sig upp ur sängen tänkandes på frukost och en härlig dusch. Hon går ner till köket och hittar Felipe sittandes vid matbordet. Han läser dagens tidning.

 Jessie går fram till honom och börjar småprata lite.
J: Pannkakor eller våfflor?
F: Hmm… Våfflor skulle vara gott älskling.
J: Okej, våfflor kommer med det samma.
F: Jag tänkte precis gå upp och väcka dig men jag ser att du klarade det själv alldeles utmärkt.
J: När magen kurrar och fästmannen kallar så är det inte lätt att sova vidare.

Jessie lagar våfflorna, lastar på dom på ett fat och serverar Felipe en tallrik. Hon hämtar en till sig själv också och sätter sig bredvid honom.

 Felipe sätter igång samtalet igen.
F: Är det för mycket begärt om jag ber dig laga ambrosia idag?
J: Det vet du mycket väl att det är Felipe. Det tar flera dagar att bara samla in alla ingredienser. Jag tänker inte göra det igen. Förra gången var det nära att jag blev fast bland snåren efter att jag hade lyckats få tag på livsfrukter.
F: Om jag skulle samla alla ingredienser själv då älskling?
J: Då kanske jag skulle kunna gå med på det.
Felipe och Jessie reser sig samtidigt från bordet. Jessie reser sig för att duscha och Felipe för att gå och bädda sängen.

Hos Aleah och Spot:


Aleah och Spot går mot en trädgård som ser ut att ha mycket grönsaker och frukter. Aleah försäkrar sig om att ingen är hemma i huset och smyger in på tomten till grönsakslandet. Spot kommer efter.

Aleah börjar plocka äpplen och Spot ser på. Aleah och Spot tror att ingen ser dom och tar god tid på sig.

Vad dom inte vet är att den gamla farbrorn från parken står och stirrar på dom från ett fönster. Han känner igen dom. Aleah har nu skördat tillräckligt med frukt och grönsaker till henne och Spot.
A: Så, nu kan vi gå. Jag har frukt som kommer räcka i flera dagar!
S: Bra för jag är utsvulten.

Aleah vänder sig om och tittar in genom fönstret på huset igen. Hon ser att farbrorn stirrar på henne. Hon blir förvånad.
A: Spot, kom vi måste skynda oss! Han har sett oss.
Spot och Aleah springer iväg igen. Detta visar det sig senare, kommer inte bli sista gången dom träffar gubben. 


Detta var del 2... Hoppas ni blir nöjda även om det dröjer en vecka innan del 3 kommer ut...
Säg gärna vad ni tycker om mina inlägg i en fin liten kommentar. Och ge mig insperation som jag har sagtg tidigare. Vad vill NI läsa om?? Ha re bra.


Jag är så slö så jag ORKAR INTE!!!!!!!

Japp, rubriken säger allt. Jag är slö. Sedan 30-dagars utmaningen är borta så har jag blivigt slö med att blogga igen! Det är ej bra för jag har ju tänkt att vi ska ha massor av skoj tillsammans! Jag tänkte tex. lägga upp del 2 av för alltid idag men det blev ju inte av...
Aja, ni får det imorgon. Jag har iaf redigerat bilderna och gjort klart texten så det är bara att sätta in alltsammans i ett inlägg, länka till första delen, ändra kategori och publicera!
Men det beror inte enbart på mig... Min hjärna vill inte komma på nya ideér så just nu är det mest sånna här inlägg vilket är tråkigt för er läsare! Snälla snälla snälla, jag ber er snälla! Kan ni inte skicka en kommentar där ni skriver vad ni vill ha mer av eller vad ni vill att jag ska skriva om och berätta helt enkelt. Jag vet att jag har några läsare och jag behöver akut hjälp! Om jag inte får det så kanske inläggen fortsätter vara tråkiga ett tag. Jag kanske kommer på något bra ibland och lite då och då får ni serien och sånt där.... Men det räcker inte!!!!
Jag behöver mer! Kom igen. Kommentera, kommentera, kommentera...
Vad ni än vill mig eller vill att jag ska skriva om så kommentera! Jag behöver all hjälp jag kan få.... Särsklit nu. Jag har inte så mycker tid att sitta och tänka på vad jag ska hitta på heller....
Jag har mycket prov i skolan och jag får betyg på uppgifter och sånt där. Jag måste fokusera jätte mycket på det och min mamma och pappa säger att jag måste plugga innan datorn kommer fram och så vidare och så vidare och så vidare.... Alltså jag får ju ta fram datorn innan jag pluggar men dom blir väldigt arga för både jag och dom vet att när jag har satt mig vid datorn så reser jag mig inte från den i första taget! Usch vad tråkigt detta inlägg blev.... Jag kanske kan fylla ut det med några bilder! 
Några bilder jag hittade på google. Det är från Årstider. Jag är super taggad!!!! Bara 20 dagar kvar tills det kommer ut!!!!!! KOM NU IHÅG ATT HJÄLPA MIG OCH GE MIG IDÉER OM VAD JAG KAN SKRIVA OM GENOM KOMMENTARER HÄR PÅ BLOGGEN. HUR SKA JAG ANNARS KUNNA VETA VAD NI VILL LÄSA OM?? SKRIV, SKRIV , SSSKKKRRRIIIIIIIIIIIIIIIVVV!!!!!! Nej men jag är seriös.... Aja, ha re bra...

ÅRSTIDER!!!!!!!!!!!

Sims 3 årstider kommer ut den 15 november!!! GAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!
Jag kan inte vänta! Kom till mig nu nu NUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!
Jaaa.... Jag är lite otålig men jag längtar verkligen efter det. Jag har väntat jätte länge och det är under en månad kvar tills jag får det i min brevlåda och jag vill inte vänta mer nu! Jag har läst ännu mer om det nu och det gjorde bara så att jag vill ha det ännu mer! Jag tror jag döööör om jag inte får det snart!
Usch usch... Om ni vill läsa mer om årstider så gå in på fantas blogg eller sök lite på google för jag är för uppspelt för att skriva om det nu!
Lite suddiga bilder kanske men jag tog dom från google så skyll inte på mig för det! Hehe...
Man kommer kunna bada i havet som ni ser! Detta är en av anledningarna till att jag längtar så mycket som jag gör! Jaja.... Slut tjatat om det nu.... Jag har en fråga till er... Vill ni att jag ska fortsätta på för alltid...? Jag känner att den inte blev så jätte bra och att jag kan göra en bättre när jag får årsider! Vad tycker ni? Svara snälla ni jag behöver verkligen eran hjälp!! Ha re bra!

Dag 29 och 30

Nu missade jag ju att göra de två sissta inläggen om 30-dagarsutmaningen. Jag har inte haft så bra internet och dessutom måste jag lägga ned typ all min vakna tid åt att plugga till ett SO prov som jag har på Torsdag! Detta prov är avgörande för mina betyg i Geografi denna termin så jag vill kunna prestera bra och så...
Hoppas ni inte har blivigt allt för ledsna! Jag har ju faktiskt ändå skrivigt inlägg typ varje dag i en månad nu vilket är rekord för mig eftersom jag aldrig brukar ha någonting att skriva om! Jag har också lite fuderingar som jag har gått och tänkt på en hel del. Hur ofta ska jag lägga in för alltid på bloggen? Ska jag göra detta till en sims 3, irl och teckna blogg istället för bara sims 3? Hur kommer det gå på SO provet? Vad kommer jag få för betyg på bild provet? Ska jag göra en halloween design till bloggen??
Det är några saker som har hindrat mig från att blogga! Nu kommer i varje fall dubbelt med de två sissta 30 dagars utmanings inläggen.

Dag 29. Finns det någon egenskap du aldrig har använt? Varför har du aldrig använt den?
Det finns faktiskt inte en enda egenskap jag inte har använt på sims 3 o jag tänker efter! Jag använder ju så klart alla olika mycket men jag har testat på alla egenskaper som jag har till mitt sims. Den jag använder minst är nog dock denna egenskapen: 
Festprisse.
Den är väl rolig men det är ingen som jag använder mycket alls. Jag tycker inte att den roligaste delen av sims är att gå ut och festa i skyskraporna, gå in på de mest exklusiva barerna och komma på de häftigaste festerna!!
jag anser att det finns mycket mer än bara fest på sims 3. Det är roligt att utforska alla städer. Komma på deras hemmligheter, resa, lära sig färdigheter, vara övernaturlig, utforska de livslånga belöningarna och uppfylla drömmar, önskningar och livslånga önskningar!
Jag är ingen ''fest person'' direkt!

Dag 30. Vilken NPC är din favorit?
(Innan jag börjar med detta inlägg bör jag berätta för er vad NPC står för. NPC = Non-playable characters på svenska betyder det alltså: Ej spelbara karaktärer. Några exempel på dessa är: Benhilda, Polis, Barnvakt, Adoption männsikor, Mixologer mm.)
Jaa... Min favorit är nooooooog...... Hmmmm......
Jag vet inte. Det är nog Benhilda eller Barnvakter. Benhilda för att då slipper man plocka undan saker och sånt och dessutom kräver inte hon någon betalning! Barnvakt för att då kan man åka någonstans utan att ta med barnen hela tiden!

Detta var det avslutande inlägget på 30-dagars utmaningen! Hoppas ni tyckte attd et var roligt att läsa om detta! För att göra inlägget lite roligare så kanske jag hittar någon liten bild?
Det blev på hus jag har gjort. Jag kanske tänker göra typ en video eller ngt när jag gör ett hus... Vi får se. Den sissta bilden blev lite fail för jag var inte klar med möblerna och man ser rutor och sådär men det är ett hus i varje fall! :) jag tror jag ska ta lite bilder på det huset och visa det för det är ganska snyggt faktiskt. Det finns ett skiiiiiit stort akvarium och lite annat smått och gott! Det är nästan typ som ett test hus men jag blev nöjd med det!

Dag 28

Dag 28. Vilken är den tråkigaste färdigheten?
I denna fråga har jag ingen åsikt! Jag gillar alla färdigheter som jag har haft i sims och jag tycker ingen är dålig! Alla är bra tycker jag! Dett inlägg blev tråkigare än dag 27 men ni får bild(er) så blir det lite trevligare kanske??
Nu är det två dagar kvar av 30-dagarsutmaningen!! :O Det har gått otroligt snabbt! Det var bra tidsfördriveri för bloggen medans jag höll på med min serie!! Första delen är publicerad på bloggen! Den är inlägget före detta så det är inte svårt att hitta den! Det inlägget är också typ det nyaste inlägget på kategorin För alltis...
Lite roliga bilder nu...
Det blev ganska många bilder idag! Hehe... Ha re bra!!

För alltid... Del 1

Nu är den här!! Vad då för någonting??
Jo den första delan av för alltid...!!! Jag är så glad att ni ska få den första delen äntligen!!!!! Här kommer den!
 

Det började med en man och en kvinna som träffades i Moonlight falls på kyrkogården.
 Dom började prata med varandra och snart pratade dom som att dom hade känt varandra väldigt länge, ungefär som riktigt goda vänner skulle prata med varandra.
Samtalet gled på men snart var kvinnan tvungen att gå tillbaks hem igen…

Dom växlade nummer och kvinnan sprang iväg.

 Mannen och kvinnan träffades ofta på fritiden. Kvinnan började bli intresserad av den mystiska mannen och ville bara veta mer och mer om honom! Ibland fanns han där men lika snabbt som han kommit kunde han bara försvinna, som om han aldrig riktigt funnits utan bara varigt en tanke.

Hon funderade mycket när hon inte var nära honom, det var något speciellt med honom. Som en mystisk kraft som drog henne närmare, som gjorde att hon ville ha mer.

En dag kom hon på vad det var, kärlek. Hon älskade mannen. Hon började ringa honom oftare och oftare och blev allt mer otålig när dom inte träffades på väldigt länge.

En dag när kvinnan och mannen satt på en restaurang och åt en romantisk middag ställde sig mannen på knä och friade till kvinnan. Hon blev paff men väldigt glad. Hon svarade ja, såklart.

Det lyckliga paret ordnade ett stort, lyxigt hus (båda var rika) och en väldigt stor bröllopsfest!  Det var deras lyckligaste dag någonsin.

Efter bröllopet var paret trötta och gick till sitt sovrum så fort de sista gästerna hade gått.

 Ungefär en månad efter bröllopet blev kvinnan gravid och nio månader senare föddes två glada och friska små flickor, dom fick heta Aleah och Jessie.

 

Flickorna var bästa vänner under hela sin uppväxt, dom gjorde allt tillsammans. När Aleah och Jessie hade blivit ungdomar hände något fruktansvärt.

Deras älskade mamma och pappa var med i en bilolycka när dom körde hem efter att ha firat sin bröllopsdag, dom överlevde inte…


Det var det idag!! Skriv gärna vad ni tycker i en kommentar! jag blir glad över all respons jag får! Till och med över den dåliga! By the way innan jag avslutar inlägget! En hälsning till Alex som skrev en ganska dum kommentar till mig idag! Här får du Alex: Hoppas du är nöjd när du har förlorat läsare och gjort fanta ledsen! Hon är en bra person. Sluta med det du gör! Du är en nätmobbare och det är nog dags att sluta med det nu??
Aja, till er andra: Ha re bra! Till Alex: Puss på dig och tack för att du är en bitch mot alla som har en egen åsikt! Då får vi veta vem du verkligen är!

Dag 27

Dag 27. Vilken låt på simliska är din favorit?
jag vet inte, det måste vara en av dom som kommer med i rampljuset! Jag vet inte vad den heter men den är väldigt rolig och därför gillar jag den! Jag har ingen bra bild till detta ämne så en liten random bild kanske??
Random bild fixad! Jag ska skriva del 1 av för alltid nu och publicera så därför blir detta kort!! Ha re bra syns snart!

Dag 26

Dag 26. Vilken är din favorit bland dom mytologiska varelserna? (Såsom vampyr, enhörning, älva.)
Min favorit är noooooog häxa. Jag gillar dom, jag tycker det är roligt med allt dom kan göra. Jag har inte utforskat häxorna så mycket men jag håller på och spelar på en (när jag inte jobbar på serien som föresten kommer komma på typ onsdag för första delen är klar!!). Jag gillar den ganska mycket. Hon har lite gul akttig hy. Jag har nog visat en bild på henne redan men ni kan få typ en eller två till så att inlägget blir lite roligare i varje fall.
Jaa... Den första bilden var en bild på henne när hon trollar och den anadra är bara en bild på henne i fin-kläder! Ha re bra!!!

Dag 25

25. Vilket är ditt favorit spöke/ sätt att dö på och varför?
Hmmm.... mitt favoritspöke et jag inte men favorit sätt att dö på måste vara av ålder. Jag känner att jag vill att mina simmar ska få leva sina liv helt ut. Jag vill inte att dom ska dö en för tidig död. Så jaaa... Mitt favorit sätt att dö på är av ålder!! 
Detta inlägg var inte så roligt men jag har haft läxor och så har jag varigt och ridigt idag... det är inget jag gör i vanliga fall men idag gjorde jag det med min kompis.
Ni kanske ser att det ligger ett spöke i sängen? Det är typ den bästa bilden jag har på ett spöke förutom en som jag redan har visat er. För i övrigt så är nog mitt favorit spöke det som har drunknat. Jag tycker om dom, vet ej varför....

Dag 24 + Random bild :O

Dag 24. Familjen Spökh eller familjen Markövertag?
Jag skulle nog ta familhen Spökh. Vet inte riktigt varför. Jag har aldrig spelart på markövertag så det är nog därför. Detta inlägg blev väldigt tråkigt så jag lägger till en random bild som inte har någonting med det här att göra. När ni ser den kanske ni tänker: WTF???? och ärligt talat. Jag vet inte. Jag kom bara hem till mitt hus och jag ser detta:
Jag stog och kollade på dom ett ganska långt tag men sen så bara gick ena huvudet iväg utan kropp! :O Det fick jag ingen bild på men sedan en stund senare så tittade jag på hästen som inte hade en kropp igen och då hade den en kropp... Weird... Aja, hoppas ni har det bra!!!

Hur man lär en häxa besvärjelser.

Detta är ett tutural inlägg. En steg för steg beskrivning hur man lär sin häxa kasta besvärjelser och förhäxningar.
Okej... Då börjar vi.
 1. Skaffa övernaturligt annars kan du inte göra en häxa.
 2. Gör en häxa i 'skapa en sim'
 3. Flytta in henne/honom i ett hus.
 4. Din häxa har redan en trollstav men den är ganska dålig. Köp en ny trollstav i köpläget om du vill lyckas med dina besvärjelser oftare. Jag skulle rekomendera 'Elfenbens staven'
 5. Lägg staven i din häxas katalog.
 6. Klicka på din häxa.
 7. Du kommer se ett alternativ som lyder såhär: Lek med magi. Klicka på det alternativet.
 8. Din häxa kommer nu hålla på lite och trolla fram olika former.
 9. Jag fick nya besvärjelser första gången jag gjorde det men om du inte får det upprepa steg 7 och 8 tills du får ett medelande om att din sim har lärt sig en ny besvärjelse.
 10. För att sedan upptäcka nya förtrollningar, förhäxningar etc. Kan du både upprepa steg 7 och steg 8 många gånger eller göra olika besvärjelser på simmar, saker och dig själv.
Jag hade själv problem med detta och tänkte att det kunde vara någonting bra att skriva om. Om ni sedan får slut på magi så kan ni vänta tills häxan får mer eller åka runt på en kvast i en arena. Du kan också köpa eller blada ett eget elexir som ger din häxa magi. Jag kommer inte ihåg vad detta elexir heter men leta runt lite bland böcker och på affären där man kan köpa saker till sina elexir. På den affären kan man också ibland köpa detta elexir som fyller på din sims magiska krafter igen. En liten bild på min häxa när hon 'Leker med magi'
Jag har köpt en livslång belöning till henne så att hon inte behöver använda en trollstav för att trolla. Jag tror att den kostade 30.000 livslånga poäng men jag kommer inte riktigt ihåg vad den heter.
Ni får leta runt lite, ni lär ju se att det är den på bilden eller så kan ni ju hålla musen på de olika belöningar och läsa vad dom gör så hittar ni d

Dag 23

Dag 23. Om du var en sim vilka egenskaper hade du haft då?
Jag kunde inte komma på själv så jag frågade min kusin:
Konstnärlig
Vänlig
Tursam
God
Djurälskare
 
Jag hittade inte symbolerna för God och Djurälskare.
Ha re bra, hej då!!

Dag 22 + Sneak peak + Info om För alltid...

22. Sunset valley eller Bridgeport?
Jag väljer bridgeport. Jag tycker om storstaden och tycker att det finns mer att göra där!
Tycker det är mer spännande att bo i en stor stad. Dessutom finns det ju mycket kändisar och vampyrer. Jag vet inte om det finns mycket av dom andra mytologiska varelserna där, just nu spelar jag mest på Moonlight falls...
By the way hörrni... Ni undrar säkert vart min serie för alltid har tagit vägen! Det är så att första delen är klar men jag vill ha två delar som är klara innan jag publicerar första. Det kanske inte blir så tillslut ändå men ni kan få vänta...
Hoppas att ni kan stå ut en stund till... Jag kanske redan har visat skylten till för alltid?
Om jag inte har det så får i se den nu:
Blev den fin??? Hoppas ni tycker det annars måste jag ju nästan sätta mig och göra en ny...
Det tog ganska lång tid att göra den. Jag är fortfarande inte proffs på mitt photoshop och jag ville att den skulle bli bra... Jag har redan gjort 22 30 dagars utmaning inlägg! Det är bara 8 kvar. Ha re bra!!! ♥♥♥

Dag 21

Dag 21. Spela i generationer eller spela på olika familjer?
Spela i olika familjer! Jag tycker att det blir lite tråkigt att spela i generationer efter ett tag.
Jag vill ha en annan stad ibland och lite variation på familjer och sånt.
Hmm.. Jag tror faktiskt inte att jag har en passande bild till den här. Eller kanske en, det är en bild på en mamma och ett barn. Eller jag tror att jag har den kvar. Här är den...:
Om ni undrar varför barnet har en helt annan håtfärg så är det för att pappan har den hårfärgen.
Hoppaa ni gillar min blogg fortfaranade. Jag förstår att det är lätt att tröttna på den här bloggen men snälla stå ut. Ha re bra

Dag 20

Dag 20. Kina eller Frankrike?
Jag måste nog säga Kina. Det finns mer gravkammare där och det enda jag gör på mina semestrar är i stort sätt att jag träffar lite lokal befolkning, utforskar gravkammare och köper mat, böcker och möbler!
Jaa... Det är i stort sätt det jag gör på semestrar. Ibland så utforskar jag inte bara gravkammarna utan även dom andra platserna. Jag har ingen bild som passar till detta temat så ni får nöja er med text. Ha re bra!

Halloj!

Hejsan svejsan. Tänkte göra ett litet extra inlägg denna fina dag vi kallar tisdag!
Jag tänkte att detta bara skulle bli lite sanabbt med en rolig bild eller något från mitt sims!
Ville bara göra ngt extra för er läsare idag eftersom att jag har slått mitt rekord på unika besökare!
Det är ganska lite iförsäg men det är i varje fall 9 stycken så jag är väldigt nöjd!
(Så känner jag)
Fusktagen bild!
Ha re bra! 

Dag 19

Dag 19. Ful sim med bra egenskaper eller fin sim med dåliga egenskaper?
Hmmm.... Jag skulle nog egentligen vilja välja ful sim med bra egenskaper för det är ju insidan som räknas men sammtidigt så vet  jag att jag inte kan göra en direkt ful sim. Varje gång jag försöker blir det antingen överdrivet som den här:
eller ungefär som vanligt:
För mig finns det inget mellanting men jaja....
Jag kan helt enkelt inte göra fula simmar som inte är överdrivna så jag antar att det får bli: Fin sim med dåliga egenskaper! Ha re bra!

Dag 18

Dag 18. Vilken är din favorit färdighet?
Hmmmm..... Jag har inte bara en. Just nu är mina favoriter förmodligen:
 • Matlagning
 • Alkemi
 • Kreativitet? (heter den så?)
Det är nog dom. Aja, hoppas ni har det bra, mer kommer imorgon! Mitt internet var väldigt segt idag så ja... Därför detta piss-dåliga inlägg.
Man kanske kan göra det lite bättre med en bild eller två?
Tänk er: 18 gjorda 30-dagars utmaning inlägg och bara 12 kvar. Tiden har gått snabbt!
 

Dag 17

Dag 17. Ladda ned simmar eller skapa egna?
Skapa egna! Det är mycket roligare!
Man får välja helt själv. Istället för att spela med en färdig sim, kanske till och med samma varje gång kan man ju istället göra en ny varje gång! En med en helt egen karaktär. Mina simmar ska inte se ut exakt som varandra. Då är det inte roligt att spela med dom. Dom ska vara unika, jag brukar göra i varje fall ett ställe som är anorlunda mot typ alla simmar som jag har gjort tidigare. Dom får sin egen karaktär då. Ibland har jag uppåtnäsa, leverfläckar, fräknar, glad mun, brett ansikte, bred mun, stora ögon, snea ögon, lila hår... någonting som är speciellt!
Aja, nu har jag pladdrat på här!
Här kommer typ några simmar jag har gjort från början alltså:
Hennes näsa var lite tjockare på näsbenet än längst ner och hon hade lite fräknar plus en tatuering som föreställer ett hjärta!
Lite bredare läppar än vanligt, leverfläck, annorlunda smink.
Han är varulv på den här bilden så ni vet!
Henne blev jag faktiskt nöjd med. Det brukar vara svårt att göra gamla simmar bra men den här blev det!!
Det är dom 4 ni får nu! Hoppas ni har det bra!

Designers...

Hej hopp!
Jag har bestämt mig för att göra designers...
Kanske inte till alla men lite då och då. Om ni vill ha en design av mig så är det bara att skriva i en komentar. Jag kan då fixa en design till dig. Val: Header, bakgrund, skyltar. Om du kommer på ngt annat så kan du skriva det också. Jag kommer göra designers till alla olika bloggar! Det kan vara msp, sims, irl eller lixom vad ni än vill ha!
Bara säg till mig, länka kanske en bild på google i kommentaren, beskriv vad du vill ha för färger, vad du gillar för saker, vad du har för sorts blogg, vad som ska vara med, om du är medlem på en hemsida som du vill ha en header till får du säga hemsidan och ditt användarnamn. Jag har inte till allting då men skriv vilken hemsida och vad ni heter så kan jag se om jag är medlem där eller om ni får fixa bilder på eran blogg som jag kan spara ned och använda! Det skulle vara roligt om ni ville ha designers. Jag kommer nog lägga upp dom här på bloggen under en ny kategori som jag har döpt till 'header'.
Det kommer vara en skyllt i inlägget och om du heter tex. Pelle så kommer rubriken typ vara 'Design till Pelle'
Hoppas ni vill ha designers av mig, det skulle vara roligt!
Ha det bra, idag har det inte varit så mycket inlägg om sims men jaja, ni får klara er utan det en dag!

Dag 16.

Dag 16. Ta bilder eller filma?
Ta bilder! Anledningen är att varje gång jag filmar blir klippen suddiga och det är inte så roligt. Bilderna däremot blir väldigt bra.  Sen är det väldigt roligt att ta bilder. Jag älskar att filma men det är lite lättare att ta bilder. Här är några lätta steg att följa för att få till en bra sims 3 bild:
1. Först ska du skapa en sim, ett djur eller en plats som du vill ta fotot på.
2. Pausa vid rätt tillfälle! Få till den exakta posen som du vill ha innan du håller på med vinklar och sånt.
3. Hitta rätt vinkel.
4. Ta många biler, inte bara en, typ tio.
5. Ta från en annan vinkel.
6. Ta några bilder.
7. Upprepa steg 5 och 6 några gånger.
8. Gå till startprogrammet och få över dina egentagna bilder till dina bilder i dokument.
9. Om du har ett bra redigeringsprogram tex. photoshop elements 9 (det använder jag till att redigera mina bilder.) kan du redigera bilden/bilderna där. Obs. Innan du börjar redigera är det bra att ta en testbild och testa lite så att du inte förstör den bilden som ska vara fin sen.
10. Ladda upp bilden, ha den för dig själv, ge till en kompis eller gör helt enkelt vad du känner för med bilden.
Här är en bild under redigeringen och efter den:
Under redigeringen:
Färdiga resultatet:
(Om ni inte ser det så står det 'Sorrow, Lost, Missing' i bilden men s:et ser mer ut som ett L eller någonting tycker jag.)
jaja, hoppas det var till er belåtelse. Ha re bra!

Snällaste Zara!!

Hejsan hoppsan alla glada (och ledsna)
Jag gick in på min blogg idag för att publicera min kusins underbart snälla  gästinlägg och fick se världens snällaste kommentar!
Här kommer en bild på kommentaren!
Man blir ju så glad ju!!
Det är nästan så att jag vill ha en kategori för 'Månadens läsare' och sätta Zara denna måaden och min kusin Felicia nästa månad. Eller båda två på samma!
Man blir super duper glad när man ser en sån här kommentar!
Tack så super mycket och ha det bra! Jag älskar snälla kommentarer. Man blir ju så glad och man får en rejäl uppåtpuff. Dessutom blir man mer motiverad att driva bloggen och det känns som att man verkligen vill anstränga sig ännu mer efter kommentarer som denna!
Hoppas ni har det bra allihopa!

Kuzzen Gästbloggar

Heej, nej jag heter inte "Kuzzen" utan Felicia. Jag äger bloggen Fellefotoz.blogg.se. Här får ni lite information om 'Memmiz'
 
1. Hon är en fantastisk tjej och skulle göra allt för att få en glad.
2. Hon är nästan för snäll, om man är ledsen så får hon en alltid att skratta.
3. Hon är min BFF och den bästa BFF:en man kan ha.
4. Hon är duktig på alla hennes intressen vad det än nu kan vara.
5. Hon gör allt för bloggen så följ gärna bloggen!
 
En fantastiskt snäll tjej
Mästare i vänskap
Mega ultra super duktig på allt
Allt bra är hon!
 
Hoppas du gillar det jag skrev bästisen ♥♥
 
Tack så superduperduper mycket bästa kuzzen och BFF:en!
Jag älskar dig som min bästa vän. Du får gärna gästblogga här någon mer gång!
Jag är tursam som har en så bra vän som du! 

Dag 13, 14, 15

Seriös vad slö jag har varit, här kommer iaf dag 13, 14 och 15på ett och samma inlägg!
13. CC eller CC-free? (CC betyder eget innehåll)
CC helt klart. En bra hemsida är tex. http://www.thesimsresource.com/ här är några exempel på saker du hittar där.
Det var några saker, nu till:
Dag 14. Vilken egenskap använder du mest?
Det måste vara tursam:
 Jag använder den till nästan alla mina simmar. Jag tycker bara om den egenskapen, jag vet inte riktigt varför. Den är rolig att använda i varje fall!
Dag 15. Vilken livslång önskan: Superpopulär eller hjärtekrossare?
Alltså jag skulle inte välja någon av dom om jag inte var tvungen.
Men om jag var tvungen skulle jag helt klart välja superpopulär.
Jag vill inte vara en hjärtekrossare!

Dag 12.

Dag 12. Den fulaste simmen du har gjort.
Tur för er att jag redan har sparat ned en bild på den simmen.
Jag gjorde den så här ful med flit men det var lite kul att sitta med en kompis och skratta åt hur rolig den såg ut så vi gjorde helt enkelt en väldigt ful sim.
Hehe...
Ja den är super fin alltså! :D Hoppas ni har det underbart trevligt och att ni kollar in imorgon efter nästa 30-dagars utmaningen! Ha re bra!

Dag 11.

Dag 11. Fusk eller mods?
Jag väljer helt solklart fusk! Jag har aldrig testat mods (tänker aldrig göra det). Det kan förstöra din dator och det vill man ju inte. Dessutom är det jobbigt att ladda ned och ja...
Ni kanske har sett min nya design?
Om ni fortfarande ser min gamla design klicka på F5.
Det är min kusin som har skapat denna underbart fina design till mig, det är jag som har tagit bilderna i sims men hon har klippt ihop dom i sitt photoshop! Det gick väldigt snabbt men resultatet blev väldigt fint.
Hon bloggar på http://fellefotoz.blogg.se/ kolla gärna in den bloggen, då blir hon nog glad! :D
Ni ser bilden på den gravida simmen i min header...
Det är nästan som en liten sneak peak på min serie som kommer ut nästa eller näst nästa vecka.
Jag tycker den blev väldigt fin och kunde inte låta bli att ta med den ;)
Hoppas ni gillar designen. Ha så trevligt med erat sims (om ni har ett) och glöm inte att checka in på min blogg imorgon för ett till inlägg från 30-dagars utmaningen. Ha re bra!!!
(Hon gjorde en ny skyllt till mig också)

RSS 2.0