slide show

För alltid... Del 1

Nu är den här!! Vad då för någonting??
Jo den första delan av för alltid...!!! Jag är så glad att ni ska få den första delen äntligen!!!!! Här kommer den!
 

Det började med en man och en kvinna som träffades i Moonlight falls på kyrkogården.
 Dom började prata med varandra och snart pratade dom som att dom hade känt varandra väldigt länge, ungefär som riktigt goda vänner skulle prata med varandra.
Samtalet gled på men snart var kvinnan tvungen att gå tillbaks hem igen…

Dom växlade nummer och kvinnan sprang iväg.

 Mannen och kvinnan träffades ofta på fritiden. Kvinnan började bli intresserad av den mystiska mannen och ville bara veta mer och mer om honom! Ibland fanns han där men lika snabbt som han kommit kunde han bara försvinna, som om han aldrig riktigt funnits utan bara varigt en tanke.

Hon funderade mycket när hon inte var nära honom, det var något speciellt med honom. Som en mystisk kraft som drog henne närmare, som gjorde att hon ville ha mer.

En dag kom hon på vad det var, kärlek. Hon älskade mannen. Hon började ringa honom oftare och oftare och blev allt mer otålig när dom inte träffades på väldigt länge.

En dag när kvinnan och mannen satt på en restaurang och åt en romantisk middag ställde sig mannen på knä och friade till kvinnan. Hon blev paff men väldigt glad. Hon svarade ja, såklart.

Det lyckliga paret ordnade ett stort, lyxigt hus (båda var rika) och en väldigt stor bröllopsfest!  Det var deras lyckligaste dag någonsin.

Efter bröllopet var paret trötta och gick till sitt sovrum så fort de sista gästerna hade gått.

 Ungefär en månad efter bröllopet blev kvinnan gravid och nio månader senare föddes två glada och friska små flickor, dom fick heta Aleah och Jessie.

 

Flickorna var bästa vänner under hela sin uppväxt, dom gjorde allt tillsammans. När Aleah och Jessie hade blivit ungdomar hände något fruktansvärt.

Deras älskade mamma och pappa var med i en bilolycka när dom körde hem efter att ha firat sin bröllopsdag, dom överlevde inte…


Det var det idag!! Skriv gärna vad ni tycker i en kommentar! jag blir glad över all respons jag får! Till och med över den dåliga! By the way innan jag avslutar inlägget! En hälsning till Alex som skrev en ganska dum kommentar till mig idag! Här får du Alex: Hoppas du är nöjd när du har förlorat läsare och gjort fanta ledsen! Hon är en bra person. Sluta med det du gör! Du är en nätmobbare och det är nog dags att sluta med det nu??
Aja, till er andra: Ha re bra! Till Alex: Puss på dig och tack för att du är en bitch mot alla som har en egen åsikt! Då får vi veta vem du verkligen är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0