slide show

Gör egna videeos!!

Många av er kanske vill göra en egen video i sims 3!?
Här kan ni få några tips!:
Först ska ni få se en bra och en dålig video:
Dålig video:

Den här videon är dålig för den är dåligt redigerad, jag tror att man ser pratbubblan över simmens huvud en gång, han/hon har inte gjort så många olika miljöer som hon/han spelade in i, man blir uttråkad efter ett tag eftersom att det inte händer så mycket, dom få miljöerna som hon/han har gjort är inte genomarbetade, man tror att hon/han inte har tänkt så jätte jätte mycket på hur historian skulle vara utan mer bara tänkt snabbt: ååhh jag har en älv-dräkt så varför inte göra en historia om en älva???
Bra video:
Del 1:
Del 2:
Den här videon är bra för att: Det är två delar (bra för att många väntar på att få se del 2 då och då får man fler ''tittare''), husen och miljöerna är genomarbetade, man förstår att hon/han har tänkt igenom historien innan hon/han började filma, filmern är inte suddig, bra redigerad, musiken hör ihop med historien, man blir inte uttråkad utan man fastnar framför klippet.
Här är några tips och koder för din film:
Börja med att skriva in: testingcheatsenabled true
den koden låser nämligen upp många andra koder!
Skriv in koden: moviemakercheatsenabled
sök på google om hur man använder den koden så fattar du varför du ska använda den.
Skriv in koden: hideheadlineeffects on
då slipper du se alla pratbubblor och den gröna ''diamanten'' ovanför dina simmars huvuden.
Ändra på dina videoinställningar så att du har 'högsta kvalite (okomprimerad)' då blir inte videon lika suddig som mina har blivit (jag hat nu ändrat på den inställning och ska testa att göra en ny film nu när den är ändrad!)
Ladda ned många olika kläder, möbler, miljöer, hår etc. från tex. http://www.thesimsresource.com/
så blir filmen bättre eftersom du har flera möjligheter med rekvisita och sånt!!!
Använd koden: moveobjects on
för att kunna placera tomter och föremål vart du vill, du kan även flytta på simmar med denna koden!
Ladda ned poser, animationer och mods från tex. http://www.modthesims.info/login.php?do=logout&u=7381665
OBS: Innan du laddar ned mods, animationer, eller poser måste du läsa på om det så att din dator inte blir skadad eller ditt sims slutar att fungera, vissa datorer kan man inte ladda ned sånt till (som tex. min dator)
Börja med att skriva lite hur du vill att din historia ska berättas och vad det ska vara för någon historia, lite repliker och skriv även ned vad du behöver till filmen.
Skapa såklart ett youtube konto annars kan du ju inte ladda upp din video sen!
Låt det ta tid att få allting klart innan du börjar spela in din film så att du inte blir missnöjd med resultatet!
Gör miljöerna genomarbetade!
Se till så att du har många olika ställen att spela in på så att filmen inte blir enformig, gör även så att det händer saker annars blir dom som kollar på filmen uttråkade och stänger av.
Se till så att du har ett bra videoredigeringsprogram som tex. windows live movie maker, det finns reda på många datorer när man får dom och är ett väldigt bra program att starta med, när du är lite bättre så kan du ju betala för ett riktigt bra videoredigeringsprogram så som olika photoshop-program där du kan klippa filmer, redigera ljudet och lite annat sånt.
Skriv gärna vad dom säger SAMTIDIGT som dom ska säga det, och skriv vem det är som säger det före så att man förstår, skriv också gärna vad som händer!
Skriv på ENGELSKA så att många kan kolla på videon och förstå vad den handlar om!
Gör en historia som DU skulle gilla att kolla på, annars kommer du aldrig att bli nöjd med resultatet och dom som tittar på filmen kanske inte heller tycker att den är bra!?!?!?!?!?!?!?!?!
Aja, nu har ni fått några tips, jag tror att jag ska börja jobba lite med död-inläggen som jag har lovat er i typ minst en månad nu eller något sånt!
Ha det bra tills vi ses igen!
Play with life! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0