slide show

Sunlit Tides

Nu ska jag göra en liten Resension på Sunlit Tides.
Jag tycker om den här världen väldigt mycket. Den känns lite mer ''tropisk''. Jag bara älskar den. Jag tycker om bastun också. Det känns lite roligt att det finns något annat än bara det vanliga spaet. Och vattnet!!! Behöver jag  säga mer?? Det är så underbart!! Så fina stränder med detdär alldeles underbara vattnet... GAAHH!! Jag vill nästan bli en sim bara för att få bo där!! Det är lite roligt att den kriminella saken är en vulkan i denhär världen också.
Nu kommer lite bilder:
7
I dethär inlägget tänkte jag också klämma in två stycken före och efter bilder. Bilderna är från Sunlat Tides så det kan ju passa också??
Före:
Efter:
Före:
Efter:


Okej nu ska jag säga en sak som jag inte är så nöjd med. Denhär världen har en vääääldigt stor fail... EA tänkte visst inte till med alla årstiderna. Jag har ängnat ett helt inlägg åt den failen men eftersom dethär är en resension på Sunlit Tides så jag ska skriva om det här också.
Failen:
Om ni inte ser vad det är: Det är vinter i Sunlit Tides nu. I vattnet finns det ju lite mörkare fläckar som typ ska föreställa korallrev eller sjögräs eller ngt sånt. Men på vintern så blir de mörka fläckarna rosa/lila/röda/gula/vita konstiga... Det ser inte bra ut och jag tycker att EA borde ha tänkt på det. Är det någon annan av er som har fått samma sak eller är det bara jag?? Det är i varje fall ett stort minus med denhär världen. Men eftersom att det är så många andra saker som talar för den så tänker jag ändå rekomendera den.
Det var vad jag tänkte berätta för er idag. Just det... DET ÄR NYÅRSAFTON!!! :D
Jag är jätteglad!! Jag vill se fyrverkerier och räkna ned till tolvslaget!! Hoppas ni får en bra nyårsafton ni också! Denhär världen finns i den vanliga verisionen (den jag har) och en guld verition. Guld kostar mer än vanliga men man får mer hus och lite olika saker med den så den kanske är värd att köpa? Jag hade inte råd med den så därför köpte jag den vanliga. Den är värd de simpointsen den kostar. Jag vet inte om guld är det men den vanliga är det. Ha en bra nyårsafton!!
Ha re bra!!;3

Rubrik saknas

 Nu är det så att detta blir ett ganska tråkigt inlägg men det är så att i veckan ska ni få ett inlägg om Årstider (äntligen). Det kommer handla om vintern, framförallt om vinterfestivalen. Det kommer mer vinterinlägg sen, bl.a. om snöflingans dag samt presentparty/fest. Sen kommer det om vår och höst och sommar också såklart. Jag väljer dock att göra lite fler inlägg om årstider då jag vill att ni ska få veta så mycket som möjligt. Endel sims 3 bloggare har ju bara gjort ett inlägg om årstider eller ett för varje årstid. Jag tycker det är för lite så ni får specialicerade inlägg som då blir lite fler. (som jag sa innan.)
Hoppas ni nöjer er med ett tråkinlägg idag också men jag har mycket på gång så ni får förstå mig också. Det krävs mycket för att driva en sims 3 blogg så ja....
Var inte för ''giriga''. Min kusin kommer också göra lite gästinlägg i veckan. Hon kanske skriver om sims 3 hon oclså. Eller inte, jag vet inte riktigt. Vi får se. Men hon kommer i varje fall skriva. Hon har inte årstider så det kommer inte bli om årstider. Om ni vill läsa lite roligare inlägg så finns det ganska många inlägg längre ner.
Bl.a. om EA har failat, Designers till er, God Jul + Nedladdningstips
Lite av varje, ni får kolla lite själva. Här ska ni få se en av de första bilderna jag tog i sims på denhär datorn. :3
(Oredigerad)
Haha!! Jag älskade dom simmarna då! :D Jag gjorde tjejen men killen är en kändis som redan finns i staden från kvällsnöjen. Vilket dåligt minne jag har! XD Kommer inte ihåg vad den heter! XD
Aja, ha re bra!!! ;3

Jag orkar inteeeeeeee

Jaa... Jag håller på och fixa lite. Inte just nu för jag och min kusin orkar inte hålla på med det. (Just det, jag är hos min kusin!!) :3
Iaf så kommer ni att få veta vad hemligheten jag håller på att fixa med är efter nyår!
Hoppas det blir bra!!!
Jag orkar inte blogga mer nu för jag är ganska trött och ska gå och lägga mig nu eller ngt sånt...
Haha, min sim failade när han åkte snowboard. (På bilden ramlar han) :3
Dåligt upplyst och  allt men vi har inte tid att redigera nu. Hoppas ni blir nöjda ändå!!
Ha re bra!! ;3

Fail EA!!

Nu ska jag visa er en fail som EA har gjort med Sunlit Tides. Detta kommer i varje fall upp på mitt sims det kanske inte ändras på erat?
Jag vet inte riktigt om Sunlit Tides gjordes innan eller efter sims 3 årstider men i varje fall en stoooor fail. Kolla själva!!!
En närmare bild på failen.
Förstår ni vad det är? Det är ju vatten runt om det rosa och röda sakerna som ni ser. Vattnet är ljusare på sommaren men det blir mörkt på vintern som det är just nu där. Det finns typ saker i vattnet som ser mörkare ut och jag tror det ska föreställa sjögräs eller ngt sånt. Men på mitt sims blir sjögräset eller vad det nu är så som på bilden när det är vinter!! Jag tycker det är ganska konstigt att EA inte skulle ha testat hur världen ser ut i de olika årstiderna. Vad vet jag? Det kanske bara är på mitt sims? Hoppas dom kommer med en patch/uppdatering som gör så att detta försvinner! Jag vill inte ha kvar det såhär!
Jaja.... Jag hoppas men antagligen så kommer EA inte göra ngt åt saken. Vi får väl se.
Ha re bra!!

Designers till er!

I detta inlägg ska jag inte bara skriva om: Designers till er!
Utan även: OMG JAG HAR SKAFFAT SUNLIT TIDES.
Mest om: Designers till er! dock...
Det är så att nu ska jag spela sims 3. (Wow vilken överraskning). Men jag har ju köppt sunlit tides (vanliga veritionen och inte guld) för jag fick 1000 simpoints i födelsedagspresent och 2000 i julklapp. (Mina föreldrar vet inte att man kan köpa simpoints myyyckketttt billigare på hemsidan). Så nu har jag köpt sunlit tides och har 255 simpoints kvar. Jag ska spela på den. (Jag vet jag sviker er med årstider men dom kanske får flytta in där istället med sitt hus och allt.) Så ska ni få en liten resencion på världen av mig då rå... Men det kanske ni förstod...
Så ska jag berätta en annan sak också. Ni kan få designers av mig nu mera. Ni kanske inte vill ha det? Men jag tycker det är en rolig grej och det kanske är någon av er som vill ha det? Aja, lite info kommer här:
Om du vill så kan jag även fixa in den på din blogg fast då måste du skriva inloggninsuppgifter d.v.s lösenord, användarnamn och om det är ngt annat. Om du använder annat än bloggplatsen och blogg.se får du fixa in designern själv. Hoppas jag får några mail. ;)
Ha re bra!!

God Jul!!

Nu är det jul igen! Jag tänkte ''Ge'' er en julklapp! En bomb av olika förslag på bra nedladdningar! Alla Helt Gratis!!
Jag kände mig helt random när jag gjorde den här skylten så där har ni en förklaring varför killen som är längst till höger är med.... :D Nu får ni först en liten speciell bild av mig och SEN nedladdningarna!
Är det någon annan än jag som är lite förvirrad? Tror ni att det verkligen kommer komma ett ''universitets-expansionspaket'' till  sims3? Vet någon säkert? Berätta för mig! Skulle isåfall detta kunna vara den oficiella framsidan eller mixtrar dom bara lite? Bilderna ser ju ut som dom brukar göra emn det behöver ju inte stämma bara för det!? Eller? Jag hoppas  att detta är ett expansionspaket som kommer och det snart!!
Nedladdningar:
Ett par mysiga vinterstövlar till dina simmar. Till för: Kvinnor; Tonåringar, ungdomar, vuxna.
Kan användas på: Vardag, Finkläder, Atletisk (Eller vad det heter jag har glömt bort), utekläder
Klicka på bilden eller HÄR för att komma till nedladdningssidan.
En helt vanlig sims 3 häst som ser ut som en zebra. Klicka på bilden eller HÄR för att komma till nedladdningssidan.
En söt vinter outfit. Till för: Kvinnor; Ungdomar, vuxna
Kan användas på: Vardag
Klicka på bilden eller HÄR för att komma till nedladdninssidan.
En julklänning till dina simmar. Till för: Kvinna; Ungdom, vuxen
Kan användas på: Vardag, finkläder
Klicka på bilden eller HÄR för att komma till nedladdningssidan.
Ett set med utekläder. Både till ungdomar, vuxna och tonåringar.Till ungdomar och vuxna: 2 jackor och 1 par byxor. Till tonåringar: 2 jackor och 1 par byxor.
På både ungdomar, vuxna och tonåringar kan man ha plaggen på: Vardag och utekläder
Klicka på bilden eller HÄR för att komma till nedladdningssidan.
Ett set med två utklädsoutfits till småbarn. Ena lite mer  somrigt och andra passar bra till vintern.
Går att använda på: Vardag, finkläder, idrott/atletisk (kommer fortfarande inte ihåg vad det heter) och utekläder.
Klicka på bilden eller HÄR för att komma till nedladdingssidan.
Kanske inte direkt blev en nedladdningsbomb som jag tänkte men den får duga. Hoppas ni har en riktigt bra jul och får många paket. Själv har jag nu samlat ihop till 3000 simpoints på store så jag planerar att köpa Sunlit Tides. Aja ha re riktigt bra och ät mycket julchoklad. Haha jag fick till ett litet rimm där!! XD Aja, ha re bra!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Årstider; Familj + Hus

Dags för lite Årstider. Idag ska jag presentera familjen som ni kommer få följa med under de olika årstiderna. Ni ska även få se deras hus och så ska jag berätta lite om dom och mitt sätt att göra Årstids-inlägg.
Här är den simmen i familjen som jag blev nöjdast med:
Nu till alla familjemedlemmar (Deras kläder till vardags):
Huset:
Helhet.
Garage
Garage
Badrum
Hall
''Vardagsrum''
Kök
Lite växter som jag satte dit för att få det mer hemtrevligt
Matsal
Övervåning ''Hall''
Barnrum ''Del 1''
Barnrum ''Del 2''
''Vuxensovrum'' ''Del 1''
 
Inte världens snyggaste hus men jag gjorde det lite snabbt så det blev som det blev.
Info om familjen:
Detta är en kärleksfull familj full av omtänksamhet. De älskar att göra saker tillsammans och uppleva de olika årstiderna med mat, aktiviteter, fester, tävlingar och massa annat. Föräldrarna i familjen är förlovade och vill gärna ordna ett vårbröllop på stranden. Det går inte en dag utan att de hittar på någonting. 
 
Lite snabbt om familjen. Lite snabbslarv?? Jag kommer faktiskt inte på så mycket att skriva om dom. Hoppas det går bra endå. Ha re bra!

Bilder och nu ska jag ta tag i årstider!!

Alla sims bloggar har gjort sina inlägg om årtsider. Jag har inte äns börjat!! Men det ska jag göra nu... (Förhoppningsvis). Det betyder att jag kommer skjuta upp historierna lite och göra mer med årtsider! Hoppas ni inte blir ledsna för det.
Nu ska jag börja så kanske jag kan skippa att göra sånna här tråkiga inlägg hela tiden!
Ha re bra!

Ledsen, men glad!

Jag är ledsen för de tråkiga inläggen och så... Jag har börjat tappa läsare. :( Det är aldrig kul. Det går i vågor för mig. Jag har ju ett väldigt litet rekord på läsare (11 unika på en dag :( ) men det är ändå inte kul att gå från i genomsnitt 6 st per dag till 2...
Jaja, jag får väl sluta tjura och göra någonting åt saken? Och det tänker jag göra. Idag ska jag försöka skirva mycket och om jag hinner även fota i sims. Annars fotar jag på fredag så kanske ni får en del av för alltid eller en beskrivning av en människa? (Från Live while we're young). Hoppas jag får tillbaks mina läsare!
För er som har årstider tänkte jag länka till några utekläder. Har ju inte kommigt så mycket gratis på tsr än men jag kan ju visa lite av det som finns.
Klicka på bilden eller HÄR för att komma till nedladdningssidan. Detta är en jacka som går att ha på utekläder. Den är till för: ungomar, vuxna
Klicka på bilden eller HÄR för att komma till nedladdningssidan. Detta är samma jacka som över, skillnaden är: Den är till för tonåringar. (Denna jacka finns också på utekläder.)
Det blev ju bara två typ likadana jackor. Mer finns om ni går in på tsr och kategorin: Downloads, THE SIMS 3 och sen Clothing. Sen skriver ni: outwear i den lilla sökrutan. Det finns inte så mycket som är gratis men jag antar att det kommer komma mer och mer och mer.....
Allt för mig just nu. Jag har ju mycket jobb att göra!! ;) Ha re bra! :D

Usch och fy....

Ett flertal saker i helgen har gjort att jag inte har kunnat bloggat. Jag har haft fullt upp helt enkelt. På jullovet ska jag försöka få bättre update men det händer ju så mycket under det lovet så vi får se hur det går. Idag ska ni inte förvänta er någonting alls. Jag är sjuk och orkar inte göra så mycket. Vill bara sova och få bort min huvudvärk. Jag kommer inte göra något särskilt idag men ja som jag sa; Jag är sjuk och orkar inte hålla på med datorn och spela sims och allt...
Ni får nöja er med detta om inte min kusin känner för att göra ett inlägg på min blogg. Om ni inte redan har gjort det kanske ni kan kolla in inlägget under? Skriv gärna en kommentar om vad ni vill se på bloggen. Ni kanske kan hjälpa mig att bli frisk?? ;)
Hoppas ni förstår! Ha re bra!

Live while we're young: Susanne Williams

Det som ni ser ovan denna text är skylten till Live while we're young. 
Jag har hållt på lite med den och fixat och trixat en stund. Jag blev ganska nöjd med resultatet. Ser ni att texten har samma form som sims texten?? Jag tycker att det var en kul sak att ha så jag laddade ned den. Jag har tyvärr glömt bort nedladdningssidan men jag kanske kan hitta den igen?? För eran skull i så fall!
Nu gör jag ju inte detta inlägg för att prata utan för att jag ska presentera er för: Susanne Williams.
En av tjejerna i serien!  (Det kommer bild på alla klädstilar men tyvärr inte på ansiktet)
Bild kommer först text kommer sen!
Vardag                        Finkläder                         Sovkläder               Badkläder                         Idrottskläder   
(Längst bort utekläder men det fick ej plats på raden)
Nu lite om denna sim:

Susanne Williams:

Egenskaper: Festprisse, Flörtig, Älskar kylan, Älskar naturen, Älskar värmen

Favoriter:
Mat: Eldiga Räkor
Musik: Pop
Färg: Gredelin

Stjärntecken: Skorpion

Övrig Fakta: Susanne är en ganska vanlig tjej. Hon uppskattar alla och gillar inte bråk. Hon gillar att festa mycket. Oavsett årstiden så kan man hitta Susanne ute på festivalerna och i parkerna. Hon älskar nämligen allt som har med naturen att göra. Kyla och värme, det spelar ingen roll. Susanne vill bli vän med alla och hon lyckas oftast. Hon misslyckas aldrig med att flörta och hon kan få i stort sätt vem hon vill. Det beror naturligt vis på vilken konkurens hon har.

Det var lite kort om henne. Hoppas ni tycker att serien verkar bra och att den är värd all tid jag lägger ned på den. Vad tycker ni??
Nu ska jag nog kolla lite på min nya mobil! (Jag fyllde år idag, måste fixa inställningar och sånt på den!)
Ha re bra!!


Epicfaiil + Lucka 10!!

Hej hej. Jag är med i en till tävling nu. Hehe...
Jag vann inte på Keelas tävling om Feedy i lucka 8.. (BUHUUU, nej kul att någon annan fick den möjligheten.) ;)
Nu är jag istället med i Epicfaiils lucka 10 tävling.
Moa, om du läser detta! GÖR MIG TILL VINNARE!!!! Nej. Jag känner mig helt random idag... Vet inte vad det är med mig... Varför skulle hon ens läsa min blogg?? Jaja... (Random Emma) ;)
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH......
-NEJ-Ta-Dig-Samman- Nu känns det bättre...
Dags för en länk till inlägget med lucka 10: Klicka HÄR för att komma dit.
Om länken inte fungerar för dig, detta är hennes blogg adress: epicfaiil.se (Jag vet det står ett annat namn när man har gått in på den men strunt i det, ni har kommigt rätt endå.)
Nu ska ni få en bild från hennes inlägg (Lucka 10) sen ska jag sluta blogga för tillfället så att ni slipper mig och min Random-dag.
Nu ska jag skriva lite och kanske till och med ta lite bilder i sims. Ni kanske får ett inlägg om en av personerna som ska vara med i Live While We're Young?? Inte säkert än men ni kan ju hålla tummarna?? Snälla håll tummarna för mig i tävlingen också! Var gärna med i den ni också så att ni kan få chansen. Om ni har en blogg alltså.... Jaja... Nu ska jag sluta.... Föresten innan jag slutar. Idag fick jag en kommentar där en tjej fråga hur min dag hade varigt. Snällt tycker jag. Det brukar inte vara någon som bryr sig om det. Jag mår i varje fall toppen idag (Förutom att jag är lite lagom Random...) (Observera också att jag ofta skriver Random med stort R...) ;)
Ha re bra!!

Keela, lucka 8 tävling!!

Hej! I rubriken står det ju tävling och det innebär inte att jag ska ha en tävling. Keela har en tävling på sin blogg/hemmsida.
Ni förstår nog vad det handlar om genom den här bilden. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg. Kan du inte se bilden?? Klicka då HÄR för att komma till hennes blogg.
Som ni kanske förstår så är ju JAG med i den här tävlingen. ;) Håll tummarna för att jag vinner. Snälla?? Jag tycker att det skulle vara roligt att vinna för just nu är mitt rekord 11 unika besökare på en dag tror jag och det är ju inte direkt mycket. Skulle vara så kul att få en lite mer uppskattad och känd blogg. Dock bloggar jag ju för att det är kul och för att hjälpa andra men vem skulle inte tycka att det var kul att ha många besökare??
Det var väl allt jag ville säga just nu. Jag ska fortsätta att skriva lite på Live while we're young. Kankse göra en skylt eller ngt som hör till där. Jag funderar också på att göra ett till inlägg med För alltid... och dessutom göra inlägg om the sims 3 Årstider. Jag hinner dock inte med allt nu. Jag måste även plugga inför ett Kemi prov. Jag SUGER på kemi. Usch. Aja, nu är det dags för mig att sluta blogga.
(Kolla inlägget nedan för nedladdningstips.)
Ha re bra!

Nedladdningar!!

Hejsan svejsan!!
Jag har inte så mycket att blogga om just nu. Fortsätter att skriva på Live while we'r young.
Tänkte tipsa om lite nedladdningar. Vet att inte alla gillar det men i brist på annat så får man ta vad man hittar!
Lite tips om nedladdningar kommer här!!
Ett hår från Cazy. Klicka HÄR för att komma till nedladdningssidan.
Ögonbryn från PralineSims. Klicka HÄR för att komma till nedladdningssidan.
En lite julig klänning från yvonnee's. Klicka HÄR för att komma till nedladdningssidan.
Fungerande bubbelbads-skum och badleksaker. (Sätt bubbelbads-saken på kanten av badkaret för att kunna använda den). Klicka HÄR för att komma till nedladdningssidan.
Det var allt för tillfället.
Tills vi ses igen: Ha re bra och:

Mer skrivande...

Hej, jag har inte hunnit spela sims idag och inte skriva så mycket heller.
Hoppas det är ok med dålig update och lite dåliga inlägg just nu men jag måste verkligen få ordning på alla mina läxor och alla små egna projekt jag håller på med.
Blev precis klar med lite glosor och plugg inför ett SO prov. Nu ger jag detta inlägg till er.
Jag ska sedan skriva lite på: ''Live while we'r young'' och sedan blir det nog lite mer plugg innan jag går och lägger mig. Kul eller hur?? Inte med läxor kanske men kul att skriva är det i varje fall.
Har nästan skrivigt klart första delen sen gäller det att ta bilder och fixa lite med skyltar mm.
Innan ni får historien tänker jag nog göra ett litet inlägg för varje karaktär så ni får lära känna dom lite innan ni börjar läsa.... Jaja! Nog med prat! Nu ska ni få en liten bildbomb som slut på dagen!!!
Snyggt fångat!! Jag måste ge beröm till min sim som faktiskt inte har en enda färdighetspoäng i atletisk!!!
Närbild på en sims 3 fotboll....
Nu ska hon skjuta... Miss eller träff???
OMG!! EN SNÖÄNGEL!! Nae, kanske inte roligaste bilden direkt....
Random bild... Jag vet inte vad den kommer ifrån!! XD
Jag bara älskar det här ''fordonet''!! Det är så roligt!!! XD
BUTT-PICTURE på min sim... (Från när jag och min kusin spelade)
Jag hade lite dålig timing där känner jag....
Bild på henne igen??? Ni får helt enkelt stå ut.... Random bilder har en tendens att komma med när jag gör bildbomber....
Satsig bild på mitt kök!! XD (Slush-maskinen tog upp nästan all plats :( )
Det var det.....
Ha re bra

Svar + Info

Hej, tråkigt nu va??
Jag bloggar faktiskt lite i smyg... Egentligen är det meningen att jag ska plugga till ett prov som är avgörande för mitt betyg i ett ämne som jag inte är så bra på men men...
Jag vill bara ge er info om att jag kmr göra LP (Let's play) senare eftersom det inte funkade så bra för mig...
Med den familjen jag gjorde kommer jag istället göra en historia. Den kommer heta: Live while we'r young.
(Insperation till namnet från one directions låt som heter: Live while we'r young)
Den handlar om 6 ungdomar med olika bakgrund som får flytta till ett och samma hus på kändishalvön i BridgePort. Vi får väl se hur det går för dom... Jag håller på och skriver på den så ni kanske får den om 1-2 veckor. Angående För alltid... så har jag lite dålig insperation men ja... Vad tycker ni? Ska jag lägga ned den historien??
Aja, nu svar på en fråga som jag fick av en tjej som heter Emilia:
Svar till dig:
Jag vet inte! Det var min kusin som gjorde det åt mig. Fråga henne så kanske hon kan hjälpa till?? Hennes blogg: www.fotobyfelle.blogg.se (Klicka på ''adressen'' för att komma till hennes blogg.)
 
Tråkigt inlägg men ni får nöja er!!
(Gammal bild) Jag hinner inte mer nu...
Ha re bra!!

Sjukt Irriterad!!!

Ledsen för dagens dåliga uppdatering! Jag höll på och filmade till min första Let's Play. Alla filmer var klara och jag var helt klar med videon. Jag tittade igenom allting för att se så att det såg bra ut och hela filmen var helt svart och det stog en gul varningstriangel på alla. Jag som precis var klar!!!! Sorry för extremt tråkigt inlägg men jag är faktiskt inte på bra humör just nu! Allting i onödan... Jag som hade sätt fram emot att släppa en film med bra kvalite och som var rolig att titta på.... GRRRRRR!!!!!! Usch för Windows Live Movie Maker. Vet ni något annat filmprogram som är bra att redigera bilder i??
Usch vad sur jag är nu. I bästa fall kan jag ju i varje fall göra en historia med allt jag har skapat. Jag har lagt ned så mycket tid på allt så jag vill inte bara kasta bort det!! Förstår ni mig?? Jaja... Det är bara att bita i det sura äpplet som man brukar säga. Har ni glömt bort frågestunden? Gör inte det!! Fråga på så kanske jag kan bli på lite bättre humör...
Ha re bra!

Ni har väl inte glömt...?

Ni har väl inte glömt att jag har:
??
Jag tror jag besvarar frågorna typ på onsdag eller ngt, om jag får några alltså...
Tråkigt inlägg,jag vet... Jag  ville bara påminna er innan jag börjar spela sims 3. Jag tänkte kanske göra Let's play till årstider! Vi får se. Ha re bra!

RSS 2.0